Referenciák

Letölthető termék katalógus itt.

Kingdom Solar 265W

Kingdom Solar 265W

A KDM a világ minden földrészén rendelkezik képviseletekkel. Engedélyei, valamint TÜV, CE, ISO, ETL, IEC minőségi tanúsítványai az európai, amerikai, afrikai, ausztrál és ázsiai piacokon is elérhetővé teszik termékeiket.

Napelem paneljeinek minőségéről sokat elmond, hogy összes forgalmának közel egynegyede a világ legigényesebb piacán, Japánban kerül értékesítésre, ahol a lakossági rendszerektől kezdve a 10MW teljesítményű erőművekig széles körben használják őket.

OEM gyártóként olyan vezető napelemes gyártók számára is szállít, mint a világelső Jinko Solar.

Canadian Solar CS6P-P 265Wp

Canadian Solar CS6P-P 265Wp

A Canadian Solar a világ harmadik legnagyobb napelemgyártója 3GW éves gyártókapacitással, ami nagyságrendileg évi 10 millió db napelem gyártását jelenti. A céget 2001-ben, Kanadában alapították, gyárai jelenleg Kanadában és Kínában vannak. A Canadian Solar a világ több, mint 90 országába szállít napelemeket, a kanadai nagyberuházások első számú beszállítója, emellett óriás projektek megvalósítója mind az 5 földrészen. A cég viszontbiztosítással is rendelkezik, tehát a gyártón túl két külső biztosító, az Inter Hannover és az RSUI Csoport is felelősséget vállal a termékért és a teljesítményért, viszontgarantálja a gyártó cég által adott garanciákat. A Canadian Solar paneleket a TÜV, a VDE, a Fraunhofer és az SGS is tanúsította.
Jinko MX 265W

Jinko MX 265W

xKIOTO Solar

xKIOTO Solar

Jinko SE 265W

Jinko SE 265W

K2 Tartószerkezet

K2 Tartószerkezet

Kioto Solar 285W napelem

Kioto Solar 285W napelem

Profiness tartószerkezet

Profiness tartószerkezet

Santon termékek

Santon termékek

Cím

Gyöngyös, Róbert Károly u. 5, 3200

Telefon

(20) 952-8692

Email

matrasolar[kukac]matrasolar.hu

Map Title

Map description text